Friday, February 20, 2009

erm...

wachaaaa....huhuhu...salam..dah lama rasa nyer aku tak update blog nih..sibuk la...tak sempat pun singgah...reja banyak...dan sungguh2 banyak...erm,anyway aku hepi ngan life aku skang...di tambah plak aku dapat anak sedara baru...comel sungguh...selamat datang kepada baby WAN MOHD ARIF IRSYAD...selamat menjadi anak sedara baru aku yang ke 10...bertambah lagi la sorang...

ari khamis..kul 3pagi,kakak aku a.k.a k.yien sudah mengalami pertumpahan darah..erm,di sangka nyer tiada per2 yang nak jadi...dia diamkan diri nyer...hingga la sampai waktu subuh...dia mengadu kat mak aku...dan dengan sepantas kilat..k.yien di bawa ke hospital yang terletak tidak jauh dari umah aku...k.yien ditahan di wad..ma sentiasa menahupdate aku...ati ni Ya Allah,ckit punyer berdebar2 cam aku lak yang nak bersalin...wahhh...sayangn sorang adik pada kakak neyr.lama selepas tuh,tepat jam 9.15 am..maka dengan kehendak Allah Yang Maha Kaya..maka lahirla cucu Adam sorang lagi...Alhamdullillah..suma selamat.

Mendengarkan khabar baik ituh,dengan sepantas kilat aku kuar gi beli tiket...aku nak balikkkkkkkkk......suka nyer...dalam dok xcited ni...bertambah lagi kegembiraan aku...ader satu msg sampai dari k.yien...mms gtuh...dan aku bukak...MasyaAllah...aku bersyukur dengan Rahmat MU ...



begitu comey ...itu yang membuatkan perasan aku lagi membuak2 nak balik...tiba saat ituh,aku balik...sesampai jer kat umah...aku terkam baby irsyad nih...erm...comel2...baby irsyad pun cam ngerti jer...terus bangun cam menyambut kepulangna ku...wahhhhhh...xpuas rasanyer berjumpa ngn baby irsyad...aku balik sehari jer...mmg aku abihkan masa aku yg dikit nih bersama baby irsyad..aku peluk gak...aku cium jugak...nih antara gambar2 yg aku sempat amik...baby irsyad yang berumo 3 hari...





sampai kini aku masih merindui WAN MOHD ARIF IRSYAD...

3 comments:

ez said...

comelnye...mcm nak cubit2 aje..

Madam Hassan said...

ala da.... lebatnye rambut dia.. comel tul

ayshanur said...

eee comey nyer .. besarnyer mata dia .. mata bdk yang cerdik ..

salam singgah & kenalan nyda

Post a Comment